Вологість: 14% макс.
Чистота: 98% хв.
Сторонні предмети: не більше 2%
Вага тіста: 580 г/л хв.
Зернова домішка: не більше 5%
Ячмінь (Hordéum vulgare) здавна є важливою зернофуражною та харчовою культурою. Це зумовлено тим, що зерно ячменю найбільш збалансоване за амінокислотним складом й не поступається основним зерновим культурам, а лізину містить більше, ніж кукурудза, овес, сорго, пшениця чи рис.
Він є однією з найпоширеніших зернових колосових культур у світі і в Україні. Його використовують у переробній, харчовій, пивоварній, кондитерській, фармацевтичній промисловості. Зерно ячменю є цінним для годівлі тварин, тому що за поживними якостями наближається до стандартів концкормів.
PE Tekline закуповує ячмінь у великій кількості за вигідною ціною.